avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... baza calcul concediu medical pt persoana angajata din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

baza calcul concediu medical pt persoana angajata din somaj

Buna ziua,
am rugamintea sa ma ghidati in calculul indemnizatiei de CM luat in septembrie cu urmatoarele date:
- baza de calcul 6 luni (martie - august) din care
martie : 5 zile lucrate si 17 in CM
aprilie: 21 zile lucrate
mai-august: somaj (a adus adeverinta cu indemnizatia si nr zile).
Practic, calculez media veniturilor brute zilnice iar ca nr de zile nu le iau in considerare pe cele in care a fost in CM?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 15:26, 19 Octombrie 2009
Luati in calcul atat valoarea CM cat si numarul de zile de CM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Stefanaana Stefanaana Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)