Asi dori sa stiu daca mai exista cai de atac dupa Curtea Suprema.
Am fost tarati intr-un proces murdar plin de interese pe care l-am pierdut cu brio in toate instantele in cel mai pur stil romanesc....fara a se demonstra ceva clar, totul invartindu-se in jurul unei legi confuze care spune 2 lucruri ce se bat cap in cap.
Daca sunt persoane cu experienta in domeniu si care ar putea sa ma ajute asi putea veni cu dosarul sa discutam pe fapte.
Noi am cumparat un spatiu de la o firma care se afla in executare silita din cauza datoriilor neplatite.
Noi eram chiriasi in acel spatiu, a venit u executor a evaluat ce se poate vinde si a decis ca acesta ar fi unul ditre spatii....fiind chiriasi am avut drept de prima cumparare....dupa incheierea unui contract de vanzare cumpare urma sa legalizam totul...a trebuit sa tragem ceva de ei ca sa-i ducem in fata notarului...la vreun an a inceput calvarul cand am aflat ca spatiul ar fi fot atribuit in baza unei ordonante...mai exact 391/1995....care dadea drept de folosinta pe un termen de 10 ani.
Cei de la firma care ni l-au vandut spun ca au devenit proprietari de drept in momentul privatizarii realizate de AVAS, si ca la privatizare au inclus acle spatiu in capitalul social.
Dar imediat dupa expirarea termenului de 10 ani primaria si-a revendicat spatiul....noi am fost declarati cumparatori de rea credinta si ni s-a anulat contractul de vanzare-cumparare.....
Adevarul e ca nici avocatul nu ne-a ajutat, fiind interese la nivel local....am ajuns pana la Bucuresti la Curtea Suprema unde s-a judecat recursul in anulare...pe care de altfel l-am si pierdut.
Nu stiu ce sa mai inteleg din toata treaba asta...si nici nu syiu ce cale sa mai apuc...m-am gandit si la CEDO..dar ce sanse am....si asi vrea sa stiu daca mai exista cai de atac in tara...am inteles car ar mai exista doua portite de atac a deciziei de la CSJ, una de anulare si una de revizuire...dar ce conditii trebuie indeplinite, unde casesc o astfel de informare....avocatul meu spune ca nu ne incadram.
Si acum, in cat timp trebuie sa eliberez spatiul...cum decurg lucrurile din pct de vedere legal....???
Cedo
Oana Istina
intrebare: Pentru ca o cauza sa fie acceptata la CEDO trebuie sa fi trecut prin contestatie in anulare sau revizuire sau e de ajuns numai recursul? (vezi toată discuția)
Plangere cedo
bcory
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)