avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort pe cale amiabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort pe cale amiabila

buna ziua
Vreau sa divortez pe cale amiabila ,Eu lucrez in Bucuresti soyia lucreaza in strainatate,Avem 2 copii ..o fata care face 18 ani in martie si o alta fata care face 11 ani, Din toamna vreau sa iau fetele cu mine in Bucuresti. Ele momentan stau cu mama mea.Se poate divorta amiabil la un notar in Bucuresti? Are loc vreo ancheta sociala in localitatea unde stau fetele ?deocamdata cu mama mea? Sotia este de acord inclusiv cu stabilirea domiciliului fetelor in Bucuresti?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:38, 2 Ianuarie 2018
Puteti divorta la notar , dar pt asta trebuie sa va prezentati ambii la divort. Daca nu se poate prezenta sotia de doua ori, macar va imputerniceste sa depuneti actele si trebuie musai sa se prezinte la termenul fixat, peste o luna. Luati in calcul cand se poate prezenta si depuneti cererea functia de acest aspect.
In conventia de divort veti stabili ca fetele sa aiba locuinta la dvs, tatal, ancheta se va face la dvs, veti spune atunci care e situatia,
Puteti divorta la notar daca va intelegeti pe toate aspectele,autoritate parinteasca,stabilire domiciliu,pensie intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Pot obține domiciliul copilului la mine dacă acum sunt în șomaj? tatăl lui e mai mult plecat din țară DeeaAndreea1989 DeeaAndreea1989 Am un copil de 3 ani,sotul vrea sa divorteze,el e mai mult plecat in afara...Eu momentan is in somaj,daca vreau custodie comună, pot tine copilul la mn desi ... (vezi toată discuția)
Divort / situatie copil IonutCo IonutCo Buna ziua, Impreuna cu sotia am decis sa divortam, fiecare cu motivele lui..mai mult sau putin intemeiate. Avem un copilut de 2 ani. Nu ma intereseaza nimic ... (vezi toată discuția)