Buna!Doresc un raspuns urgent!Am fost judecat pentru consum de alcool si parasirea locului accidentului.Pe scurt in timp ce ma deplasam cu masina personala am acrosat un triciclu si persoana de pe triciclu a cazut pe trotuar.Am oprit la circa 80 m .deoarece cei din spate faceau flashuri cu farurile .Mentioez ca era pe inserat si nu am observat triciclu deoarece era semnalizat doar cu un led rosu in spate dreapta.Am asteptat sa vina politia am fost testat am fost la spital sa dau probe nu am incercat sa ascund probe de la locul accidentului.Persoana de pe triciclu a refuzat ingrijiri medicale la fata locului si transportul la spital era doar speriata.Nu a depus plangere penala la politie si nu a prezentat nici un certificat medico-legal cu zile de spitalizare sau ingrijiri medicale.La proces am fost judecat doar ptr consum de alcool peste limita legala si parasirea locului accidentului fara vatamare corporala sau ranire.Pot face apel pentru sentinta de parasire a locului accidentului daca nu a fost intrunita fapta de vatamarea integritatii corporale sau deces conf cod penal?Va multumesc si va rog un raspuns urgent!