Aveti dreptate, scuze pentru insuficienta datelor si stangacia prezentarii situatiei dar am pus problema asa la modul general, deoarece cand intru in detalii, toti avocatii si executorii pe care i-am consultat, au mutit si s-au dat la fund intr-o tacere complice, dupa ce am platit cat au cerut dar fara rezultate concrete.
Exista o solidaritate nescrisa ca si in breasla medicilor sau a profesorilor, ca in momentul care apare o neregula din partea unuia, ceilalti o dau imediat la intors sau devin tacuti mormant, aplicand regula cozii de peste dar banul ramane dat si nici unul nu spune ia omule banul, ca nu pot sa-ti iau bani pe justificari imaginare.
Concret, subiectul este destul de vechi pe forum la pagina
www.avocatnet.ro/forum/discu... .
Nu mai departe de 2 luni, am gasit doi avocati care pareau ca sunt dispusi sa rastoarne muntii si eu chiar am crezut dar cu rezervele de rigoare. Dupa prezentarea in mare a spetei, le-am pus la dispozitie toata documentatia, am platit pe chitanta in jur de 100 lei consultația, plus 400 pentru notare la cadastru in cartea funciara si alte cateva documente.
Toate bune si frumoase, povesti ca vor da peste cap notarul care a incheiat CVC, dar la un moment dat liniste...si am sunat, sa intreb cum stam cu documentatia deoarece le-am promis ca nu vreau sa presez dar nu era justificata tacerea brusca.
In final, au spus ca au intrebat pe cei mai batrani si acestia au spus ca nu au mai intalnit asa ceva dar ca ar merge recurgerea la o Ordonanta Presedintiala....si ar dura cam 6 luni si bani multi. Nimic despre justificarea banilor luati si cu buza umflata.
Asta e in mare povestea....este decizie definitiva, este investire, a fost in executare dar dupa doi ani de inactiune, executorul constata ca cel ce trebuie executat a vandut pe timpul procesului si a dat solutie de Impediment la executare, lucru pe care ei i l-am adus la cunostinta chiar in ziua incheierii contractului dar pe care l-a tratat cu indiferdnta timp de doi ani....sa nu spun ca a fost o inactiune cu buna stiinta.
In mod sigur cei in cauza sunt prezenti probabil pe aici pe forum si de aici neincrederea mea ca ar exista cineva care sa o spuna pe 'a dreapta.
Plecaciune si multam!