avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine moștenește?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine moștenește?

Bună seara. Am un văr care a decedat ieri iar părinții i-au decedat in urma cu un an. Nu este insurat, nu are copii, nu are frati sau surori. Are ca rude doi frați și o sora de-ai tatalui sau, o sora de -a mamei sale și 5 veri primari (de la 3 surori decedate) tot din partea mamei sale. Cine va fi mostenitor legal? (Ma intereseaza aspectul legal, nu daca am eu dreptul la ceva!)
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
silvia1, utilizator
Cel mai recent răspuns: silvia1 , utilizator 19:37, 2 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
In lipsa fratilor si al surorilor defunctului, la mostenire vor veni rudele de gradul 3 si 4 adica unchii si matusile sale.
Mulțumesc mult pt răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Succesiune cosmy84 cosmy84 sal! Varul meu primar a decedat anul trecut,iar parintii sai mai demult fara ca acesta sa aiba mostenirea facuta.Intrebarea mea este cine are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)