avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informare

Doresc să aflu dacă o persoană care nu locuiește în apartament o perioadă de timp îndelungată într-un bloc de locuințe trebuie să plătească la Asociație cheltuieli de întreținere și dacă da care sunt acestea?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 13:38, 3 Ianuarie 2018
Plateste tot ce se pune pe cota parte...adica apa folosita pt curatenie,caldura (subsol si tevile verticale),salariile administratorului,presedintelui(daca are),al femeii de servici,reparatiile,Daca ap este contorizat se plateste si firma care face calculul....depinde.
Chiar daca un proprietar nu locuieste efectiv in imobilul de locuit in comun,conform dispozitii in vigoare ii revine obligatia sa achite in termenul stabilit cheltuieli aferente parti comune
Nu ati facut precizari relevante daca imobilul este contorizat individual
dumneavostra detineti o proprietate si platiti niste sume aferente cotei parte din aceasta proprietate.
Faptul ca nu locuiti efectiv va scuteste de unele cheltuieli, enumerate de ceilalti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de la intretinere AndreeaFloriza AndreeaFloriza Buna ziua, am depus o cerere de scoatere de la intretinere de la asociatia la care apartineam , care mi-a fost si aprobata inca din septembrie. Eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul la un ap debransat. eu am constatat ca daca ... gerhardt gerhardt Formula de calcul la un Ap debransat. eu am constatat ca daca esti bransat ai repartitor de caldura pe calorifer. Daca inchizi caloriferul si vine la citit ... (vezi toată discuția)
Caldura care ne "ingheata" Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Iarna aceasta am avut surpriza sa ma trezesc la intretinere cu plati in plus de facut. Mai exact, desi am centrala termica de apartament, toate tevile care-mi ... (vezi toată discuția)