avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare nume

buna ziua, doresc sa imi schimb numele deoarece port numele tatalui care este decedat si nici nu a fost casatorit cu mama, nici nu a stat niciodata cu noi, el avand o alta familie, si doresc sa preiau numele mamei care este si ea decedata. ma poate ajuta cineva ? multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai tudor , utilizator 23:47, 3 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti sa schimbati numele pe cale administrativa respectand prevederile Ordonanţei Guvernului României nr. 41/2003 – privind dobândirea şi schimbarea pe cale administrativă a numelor persoanelor fizice.
Urmati pasii din lincul de mai jos.
[ link extern ] /
va foarte multumesc, as prefera sa gasesc , pana acum nu a vrut nici unul, un avocat care sa se ocupe. dureaza mai putin din cate stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume catalin1983 catalin1983 Buna ziua as dori sa stiu catva pasi in schimbarea numelui,eu am 30 de ani parinti mei sunt divortati de mai bine de 10 ani eu am ramas cu numele tatalui si ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume cale administrativa ContSters303104 ContSters303104 Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare. Imi pot schimba numele de familie, sa iau numele de fata al mamei, in conditiile in care am o condamnare cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui Laurr Laurr Buna dimineata! Parintii mei nu au fost ... (vezi toată discuția)