am fost casatorit cu o persoana pe care am luato insarcinata . la nastere am trecut copilul pe numele meu , in prezent suntem divortati . as dori sa stiu ce pot face sa trec copilu pe numele ei si sa nu mai fie pe numele meu
Puteti formula actiune in tagada paternitatii conf.art.430 NCC,Sotul mamei poate introduce actiune in tagada paternitatii in termen de 3 ani,care curge fie de la data la care sotul a cunoscut ca este prezumat tata al copilului ,fie la o data ulterioara,cand a aflat ca prezumtia nu corespunde realitatii.[Art.430(1)NCC]
Puteti formula actiune in tagada paternitatii conf.art.430 NCC,Sotul mamei poate introduce actiune in tagada paternitatii in termen de 3 ani,care curge fie de la data la care sotul a cunoscut ca este prezumat tata al copilului ,fie la o data ulterioara,cand a aflat ca prezumtia nu corespunde realitatii.[Art.430(1)NCC]
Puuteti formula actiune in tagada paternitatii conf.art.430NCC. Sotul mamei poate introduce actiune in tagada paternitatii in termen de 3 ani,care curge fie de la data la care sotul a cunoscut ca este prezumat tatal copilului,fie la o data ulterioara,cand a aflat ca prezumtia nu corespunde realitatii[Art.430(1)NCC]
Test paternitate
Adrrryana
Buna.doresc sa stiu daca dupa 21 de ani tatal cere test de paternitate cine il plateste si daca poate obliga copilul sa il faca.mentionez ca copilul are 21 de ... (vezi toată discuția)