avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare ușoară
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare ușoară

Bună ziua! Azi la un semafor din oraș pentru intrarea într un spațiu comercial, am lovit din spate masina din fata mea foarte puțin, semaforul s a făcut galben; el a accelerat; la fel și eu dar a frânat și l-am tamponat. Respectivul a simțit tamponoarea, dar nu s a dat jos, am crezut ca așteaptă sa ajungem în parcarea centrului comercial și sa vadă acolo, așa ca m am luat după el dar nici vorba sa oprească, parcă mai tare accelera, asa ca l am lăsat în pace dat fiind faptul ca masina lui nu avea nimic, nici a mea la fel. Acum vine întrebarea, trebuie sa declar acest incident? Sau poate merge el la politite sa spuna ca l am lovit? Repet, nu se vedea nimic la masina lui nici la mea, și nu e ca și cum as fi fugit fără sa fi vrut sa lămuresc situația, Semaforul a fost roșu 1 minut după incident dar nu a coborât.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:00, 4 Ianuarie 2018
Daca nu a coborat sa clarificati situatia vedeti-va de viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Contestare trecere pe rosu, pv gresit gb2010 gb2010 In urma cu cateva zile, joi dimineata am fost oprit pe sos. Colentina de un echipaj de politie care mi-a spus ca am trecut pe rosu la intersectia Str. ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic. am oprit la stop pentru a vira la stânga, ... Alexandra Mocanu Alexandra Mocanu Incident în trafic. Am oprit la stop pentru a vira la stânga, am acordat prioritate autovehiculelor care veneau din stânga, am ieșit pe linia de tramvai, ... (vezi toată discuția)