daca merg la executor cu un act sa evacuez pe cineva si stiu ca actul nu corespunde cu realitatea comit o infractiune care s-ar putea incadra in penal?
Si ce s-a mutat dintr-o camera in alta si nu mai poate fi evacuat sau cum?
Ii explicati la executor si vedeti ce zice.
Daca refuza executarea apelati la avocat pentru a se ocupa de demersurile necesare in vederea executarii silite.
Pot exista mai multe variante dar depinde si ce acte are persoana pe care vreti sa o evacuati.
doua persoane au in acte uzufruct viager si vor sa evacueze nudul proprietar dupa 17 ani insa casa nu mai are o camera are trei si nudul proprietar nu locuieste in camera care face obiectul uzufructului. In acte uzufructul e doar pentru o camera. Nu au spus executorului ca constructia nu mai corespunde cu actul.
Am banuit eu ca e ceva mai complicat...decat pare...
Trebuie vazute actele si dreptul fiecaruia...cu riscul de a ma repeta..
Trebuie vazut si ce drept ar avea pe teren si daca are...in functie de acest lucru reanalizata situatia...
Depinde de mai multe lucruri...deoarece este o situatie complexa...dar...poate nu imposibila...
E posibil ca executorul sa nu stie ce sa faca si sa fie nevoie de avocat...
Executorul nu face altceva decat sa execute ceva clar si daca nu e clar devine foarte derutat...pentru ca nu prea are pregatire juridica...si nici nu prea ii trebuie...ca sa execute ceva clar...asa cum fac ei de fel...