avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drept penal - consecințe inducere în eroare a unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drept penal - consecințe inducere în eroare a unui executor judecătoresc

daca merg la executor cu un act sa evacuez pe cineva si stiu ca actul nu corespunde cu realitatea comit o infractiune care s-ar putea incadra in penal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:42, 4 Ianuarie 2018
In ce sens actul nu corespunde cu realitatea?
in act e vorba de o camera in realitate sunt trei camere!! Structura casei s-a modificat intre timp
Si ce s-a mutat dintr-o camera in alta si nu mai poate fi evacuat sau cum?
Ii explicati la executor si vedeti ce zice.
Daca refuza executarea apelati la avocat pentru a se ocupa de demersurile necesare in vederea executarii silite.
Pot exista mai multe variante dar depinde si ce acte are persoana pe care vreti sa o evacuati.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
doua persoane au in acte uzufruct viager si vor sa evacueze nudul proprietar dupa 17 ani insa casa nu mai are o camera are trei si nudul proprietar nu locuieste in camera care face obiectul uzufructului. In acte uzufructul e doar pentru o camera. Nu au spus executorului ca constructia nu mai corespunde cu actul.
Am banuit eu ca e ceva mai complicat...decat pare...
Trebuie vazute actele si dreptul fiecaruia...cu riscul de a ma repeta..
Trebuie vazut si ce drept ar avea pe teren si daca are...in functie de acest lucru reanalizata situatia...
Depinde de mai multe lucruri...deoarece este o situatie complexa...dar...poate nu imposibila...
E posibil ca executorul sa nu stie ce sa faca si sa fie nevoie de avocat...
Executorul nu face altceva decat sa execute ceva clar si daca nu e clar devine foarte derutat...pentru ca nu prea are pregatire juridica...si nici nu prea ii trebuie...ca sa execute ceva clar...asa cum fac ei de fel...
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular proprietate cu interdictie Dafina M Dafina M Buna seara, Prietena mea vrea sa cumpere un apartament unde la titular proprietate figureaza o persoana si o alta persoana cu uzufruct viager. La notar, la ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie dupa executarea silita marik0 marik0 Buna ziua, Am o intrebari referitoare la executarea silita. Daca s-au executat silit mai multe imobile ale lui x (in urma castigarii unor procese de catre ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu uzufruct viager ionclaudiu ionclaudiu In contract se stipuleaza ca uzufructul este pe tot apartamentul pe durata vietii celor doi vanzatori fara alte clauze de intretinere. Ce obligatii are in ... (vezi toată discuția)