avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sectia comuna si Sectia Civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sectia comuna si Sectia Civila

"Solutia pe scurt: Mutarea dosarului de pe Secţia comună pe Secţia Civilă
Document: Încheiere finală (dezinvestire)"

Va rog frumos, puteti sa-mi explicati care este diferenta intre cele doua sectii? E vorba despre o speta care are ca obiect granituirea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sunrunner , utilizator 21:25, 7 Ianuarie 2018
Multumesc pentru informatie! :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepe activitatea la tribunalul ilfov Roland Mindrila Roland Mindrila Tribunalul Ilfov, cu sediul in orasul Buftea, judetul Ilfov si-a inceput activitatea pe 1 noiembrie 2011. Tribunalul cu adresa in Str. Stirbei Voda nr. 24, ... (vezi toată discuția)
Renuntare proces marin-florin marin-florin Buna ziua am un proces pe rol la jud buftea si am o problema cu as putea zezolva In dosar au fost 3 capete de cerere una admitere la ambele ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta ContSters109653 ContSters109653 Care este diferenta dintre \"judecatorie\" si \"tribunal\". Exista \"tribunalul muncii\" ? Cum se impart procesele ? Ce sectii exista (de exemplu : contencios ... (vezi toată discuția)