In urma unui proces, având ca scop plata unei amenzi pe numele meu după înstrăinarea unei masini, am deschis proces pentru recuperarea prejudiciilor. Procesul a fost castigat in favoarea mea, insa in urma hotărârii paratul nu este obligat sa îmi plătească cheltuielile de judecată si nici nu are vreun termen sau obligație sa îmi achite contravaloarea amenzii, ci trebuie sa ma prezint eu la dansul sa ii cer. Se mai poate ceva sau procesul s-a încheiat definitiv aici si eu rămân cu banii dati in doua parti?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu privire la cheltuielile de judecata: (1) Trebuie sa precizati daca instanta de judecata a omis sa se pronunte cu privire la cheltuielile de judecata solicitate sau daca s-a pronuntat si nu v-au fost acordate. (2) Trebuie sa precizati care sunt, mai precis, cheltuielile de judecata solicitate. (3) Si trebuie sa precizati daca paratul a recunoscut pretentiile pana la sau la primul termen de judecata.
Cu privire la contravaloarea amenzii, aveti posibilitatea sa puneti in executare hotararea judecatoreasca de indata, sens in care va puteti adresa, cu o cerere, unui executor judecatoresc.
Recurs urgent!!!!!!!!!
you
buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)