avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme cu un avocat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme cu un avocat.

În urmă cu trei ani, având de recuperat o sumă de bani de la o firma particulară la care fusesem angajat, am întâlnim un avocat pe care îl cunoșteam. Explicându-i speța mi-a oferit sprijinul contra cost, promițându-mi că va câștiga procesul (litigiul de muncă ) Am achitat acestuia o sumă de bani pentru care nu am primit chitanța, în vederea reprezentării în proces. Procesul a avut două termene, la care el s-a prezentat doar la unul, ulterior am primit de la judecătorie o informare prin care sunt înștiințat că fima a fost declarată falimentară și să mă înregistrez la masa creditorilor. Am adus la cunoștință avocatului, ducându-i documentul respectiv. De peste un an nu am primit nici o veste de avocat. Ce aș putea să mai fac. Am pierdut banii opriți ilegal de firma si cei solicitați de avocat. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanNicolau , utilizator 19:08, 5 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Avocatul nu are ce face pana nu se dezbate falimentul si bunurile nu sunt executate.
Solicitati-ii mai multe detalii avocatului.
Av nu are nici o vina pt faptul ca societatea respectiva se afla in insolventa,nu aveti cum sa recuperati onorariul atat timp cat acesta a depus diligente pt dvs in dosar.
cereti chitantele !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu avocat legionaru1987 legionaru1987 Buna ziua . Anul acesta am apelat la serviciile unui avocat pentru a inmatricula un autoturism fara plata taxei de poluare. Onorariul platit a fost de 1000 ron ... (vezi toată discuția)
Conditii pt a intra in insolventa sau faliment justme8 justme8 buna ziua, in cazul unui srl cu datorii atat la stat cat si la furnizori, se poate intra in insolventa sau faliment? ...si care ar fi conditiile? firma are la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de contractul de asistenta/reprezentare juridica TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.e posibil ca primul termen sa fie amanat pt ca av nu s-a prezentat iar acesta a zis ca,oricum termenul se amana pt ca nu avea semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)