avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa

Bună ziua,
Cum pot părinții mei sa își perfecteze actele pe casa și pământ având în vedere faptul ca au cumpărat în anul 1965 cu chitanța de mana și nu au nici un alt document ca dovada decât de la primărie ca au plătit impozit timp de 53 de ani
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
marianacornaciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:24, 5 Ianuarie 2018
Buna ziua
Va trebui fie sa mearga cu vanzatorul la notar fie sa-l actioneze in instanta pentru uzucapiune de peste 30 de ani.
Daca vanzatorul este decedat atunci va trebui sa-i cheme in instanta pe mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana din 1996 Andreea Drugea Andreea Drugea Buna ziua! In anul 1996 parintii mei au incheiat o chitanta da mana pentru vanzarea unui teren extravilan cu vita de vie. Pe chitanta apar:data, numele ... (vezi toată discuția)
Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)
Pamant cumparat fara acte anamaria_stefan anamaria_stefan Buna ziua, In urma cu mai bine de 10 ani parintii mei au cumparat 2 ha de pamant. nu a fost facuta nicio hartie notariala, nici macar o chitanta de mana. ... (vezi toată discuția)