avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie

Buna ziua, unde pot face o reclamatie pentru presedintele blocului de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Elynuti , utilizator 14:53, 10 Ianuarie 2018
La presedintele asociatie de proprietari.
Depinde ce vreti sa reclamati....comitetului, in prima faza.
In primul rand e un jeg in jurul blocului , ne au invadat șobolani iar domnul președinte nu face nimic ia bani degeaba .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand e un jeg in jurul blocului , ne au invadat șobolani iar domnul președinte nu face nimic ia bani degeaba .
Aveti comitet executiv? Ati discutat si cu ceilalti membri din Cex de ce nu este curat, nu sunt ingrijite partile comune si administrat blocul cum trebuie?

Poate presedintele vrea dar se opun ceilalti membri din CEx!!

Alte discuții în legătură

Curatare subsol val99 val99 cum se poate obliga asociatia sa participe la curatarea subsolului daca nu toti locatarii sunt de acord? adica subsolul este inundat, tevi sparte, tantari, ... (vezi toată discuția)
Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un pfa? Sever Simion Sever Simion Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un PFA? Mutlumesc. (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)