avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie

Buna ziua, unde pot face o reclamatie pentru presedintele blocului de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Elynuti , utilizator 14:53, 10 Ianuarie 2018
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie si solicitati aplicarea disp l nr 230/2007
Articolul 32

(2) Pentru neindeplinirea atributiilor ce le revin, membrii comitetului executiv, inclusiv presedintele as
ociatiei de proprietari, raspund personal sau in solidar, dupa caz, in fata legii si a proprietarilor pentru daunele si prejudiciile cauzate proprietarilor in mod deliberat.
Dar ce părere aveți despre Presedintele unei asociații de proprietari carea facut in 3 ani ce nu au facutaltii in 30 de ani, si pe 2-3 locatari care nici nu participa la Adunari Generale îi deranjează ordinea,
curatenia, florile si altelealuntza18@yahoo.com a scris:

In primul rand e un jeg in jurul blocului , ne au invadat șobolani iar domnul președinte nu face nimic ia bani degeaba .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatare subsol val99 val99 cum se poate obliga asociatia sa participe la curatarea subsolului daca nu toti locatarii sunt de acord? adica subsolul este inundat, tevi sparte, tantari, ... (vezi toată discuția)
Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un pfa? Sever Simion Sever Simion Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un PFA? Mutlumesc. (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)