avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Contract de munca-italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Contract de munca-italia

Am o intrebare legata de dreptul muncii in italia. O cunostinta a fost concediata pe motiv ca ar fi furat de la munca(lucru neadevarat) chiar in ziua in care i s a adus aceasta acuzatie ,tot in acea zi a fost pusa sa semneze un act despre care abia ulterior a aflat ca de fapt era pentru a incheia actul de munca. Ce poate face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 12:43, 24 Aprilie 2018
Nimic. Cel mai bine este sa isi caute un alt post de munca si sa nu mai repete greseala facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare, fals in inscrisuri mika21 mika21 Buna ziua, va rog, daca ma poate ajuta cineva, am nevoie de cateva raspunsuri. Am lucrat, pana la sfarsitul anului 2007, la o organizatie. Mi s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf adryan35 adryan35 Buna ziua. Sant angajat la o societate comerciala de paza si in cursul lunii Iunie am fost nevoiti sa ne supunem testului poligraf pe motiv de a vedea daca ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara teteacristina72 teteacristina72 Pot fi concediata disciplinar daca am refuzat sa semnez un act aditional cu acordul partilor si o noua fisa a postului in conditiile in care locul meu de munca ... (vezi toată discuția)