avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transfer de la o scoala de soferi la alta scoala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transfer de la o scoala de soferi la alta scoala

daca am sustinut proba practica la examenul auto de doua ori si am fost respinsa de ambele ori pot sa ma transfer la alta soala de soferi?ce trebuie sa fac pentru acest lucru?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:44, 5 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va puteti duce la alta scoala de soferi. Cu dosarul pe care il aveti si cu buletinul va prezentati la orice scoala doriti sa va luati orele de perfectionare.
Numai in cazul in care doriti sa dati examenul in alta localitate trebuie sa dati iar proba teoretica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)