avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere politie

Buna seara , am si eu o problema, cu ceva timp in urma m-am certat cu prietena mea am bruscat-o de cateva ori si ea s-a invintetit. Mi-a depus plangere la politie si am primit un ordin sa nu ma apropii de ea timp de 6 ani dupa care ea si-a retras plangerea. Acum l-am batut pe un baiat iar acesta si-a scos certificat medico legal si a depus o plangere la politie. Ce mi se poate intampla in cel mai rau caz? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi Marian , Avocat 00:02, 6 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa fiti trimis in judecata si condamnat.
Buna seara ,

Ca sa vin in ajutorul tau ,iti dau un pont ,incearca sa stingi conflictul prin mediere, intre voi partile ,ori prin avocat sau prin mediator . Poti face asta acum in faza incipienta a dosarului cit plingerea se afla la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare din culpa octavia922009 octavia922009 Domnule avocat doresc sa va cer un sfat un urmatoarea situatie . Am fost agresata - batuta - in timpul serviciului de catre sefa mea - ing .. sef de ... (vezi toată discuția)
Constituire dosar penal Bazuga1997 Bazuga1997 Buna ziua! Am varsta de 20 de ani,iar acum șapte luni am fost intr-un club,la un moment dat sa împins unu în mine iar mai apoi m-am bruscat,moment în care ... (vezi toată discuția)
Cearta cu prietena-politie FerrariF1V8 FerrariF1V8 Buna,Am o intrebare.Ieri mam certat cu prietena foarte tare,eu ieseam din camera ea ma lovit din spate peste fata eu din reflex iam dat o palma,ea a continua ... (vezi toată discuția)