avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare contestație proces verbal de contravenție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare contestație proces verbal de contravenție

Bina ziua . Ce se intampla daca in întâmpinarea depusă la judecătorie in procesul de contestație a unui proces verbal de constare cer anularea contestațieu si punerea in vigoare a procesului verbal ? Se mai da termen sau se anulează procesul direct ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:44, 6 Ianuarie 2018
Daca dv prin intampinare solicitati anularea contestatiei initiale,instanta urmeaza sa ia act de cererea dv sa dispuna hotarare judecatoreasca prin care procesul verbal de contraventie ramane valabil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ Palalila, se ne intelegem? Dvs sunteti un contestator care depune intampinare? Pentru ca intampunarea o depune paratul, nu reclamantul. Deci, mai intai ar trebui sa precizati care este situatia de fapt in speta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât durează procesul dacă cer în întâmpinare anularea contestației procesului verbal de contravenție? Palalila Palalila Bina ziua . Ce se intampla daca in întâmpinarea depusă la judecătorie in procesul de contestație a unui proces verbal de constare cer anularea ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva unui pv din 18.02.2013 (aproape un an) care nu a primit termen nici pânã în prezent catalina.p catalina.p Am depus in 18 02 2013 ( dupa intrarea in vigoare a NCPC-15 02 2013 ) la judecatoria specificata in PV , o contestatie la PV de contraventie intocmit de ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alice53 alice53 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa depun o contestatie privind un dosar de executare silita pentru neplata rovinietei eu am domiciliul in sector ... (vezi toată discuția)