avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cât durează procesul dacă cer în întâmpinare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cât durează procesul dacă cer în întâmpinare anularea contestației procesului verbal de contravenție?

Bina ziua . Ce se intampla daca in întâmpinarea depusă la judecătorie in procesul de contestație a unui proces verbal de constare cer anularea contestațieu si punerea in vigoare a procesului verbal ? Se mai da termen sau se anulează procesul direct ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Palalila , utilizator 01:58, 6 Ianuarie 2018
Buna seara
Dumneavoastra formulati plangerea impotriva PV si emitentul PV depune intampinarea.
Dumneavoastra puteti sa mergeti sa va retrageti plangerea.
Corect . Poliția a depus întâmpinarea . Dar eu nu . Am cerut anularea demersului pe motiv ca procesul este prea lung . Mulțumesc
Dar pe site ul Judecătoriei apar cu ședința peste o luna jumătate . Ceea ce mi se pare incorect atâta timp cat am cerut anularea si punerea in Exercițiu a PV . Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată sunteți în procedura de regularizare a cererii. Atunci când se va stabili primul termen de judecată mergeți în instanță și declarați că renunțați la proces.
Buna erata . Am înțeles . Mulrumesc . Seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala parcare ilegala ccocolino ccocolino Buna seara, am primit prin februarie acasa o hartie cum ca sa transmit politiei locale datele conducatorului auro. Am trimis, mi-a venit pv cu amenda, am ... (vezi toată discuția)
Anulare contestație proces verbal de contravenție Palalila Palalila Bina ziua . Ce se intampla daca in întâmpinarea depusă la judecătorie in procesul de contestație a unui proces verbal de constare cer anularea ... (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)