avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aprobare constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aprobare constructie

Buna seara! Daca am 120-130 de mp mi se poate da aprobare sa fac podul locuibil? Adica sa fac o mansarda. Parterul este deja construit. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:51, 6 Ianuarie 2018
Daca parterul este deja construit probabil ca exista proiect tehnic,autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Daca intentionati modificarea proiectului initial,este necesar sa realizati proiect tehnic nou cu modificarile dorite,sa solicitati autorizatie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie in pod CristinaMazilu CristinaMazilu Buna ziua, Detin 2 camere intr-o casa f.veche(are mai multe camere, dar suntem mai multe familii). Pentru a-mi extinde suprafata locuibila as dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vecinul meu a demolat o anexă care era construită ... B123456 B123456 Bună ziua. vecinul meu a demolat o anexă care era construită la limita proprietăți. A obținut aprobări pentru c\" extinderea construcției existența pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie varnan varnan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de pasii pe care trebuie sa-i fac in vederea eliberarii unei autorizatii de constructie pe un teren pe ... (vezi toată discuția)