avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Justificare cheltuieli acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Justificare cheltuieli acoperis

Buna ziua, pe scara in care locuiesc s au strans banii pt realizarea unui nou acoperis. Din pacate acoperisul respectiv nu a mai fost realuzat. Ce trebuie sa fac pt: - a recupera suma platita. - a afla modul in care au fost cheltuiti banii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:54, 6 Ianuarie 2018
Solicitati explicatii presedintelui asociatiei printr-o cerere scrisa si inregistrata in baza art. 10 din Legea 230/2007.

Articolul 10
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
Multumesc
Din precizarile dv rezulta ca asociatia de proprietari a constituit un fond de reparatii pentru executare acoperis
Conform dispozitii in vigoare fondul de reparatii nu se restituie deponentului,acesta ramane in gestiunea asociatiei de proprietari
Puteti afla utilizarea sumei depuse,solicitand oficial presedintelui de asociatie de proprioetari,in temeiul disp art 10 L nr 230/2007 sa va prezinte documentele justificative pentru suma perceputa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de reparații poate fi restituit ? Cornelia57 Cornelia57 Locuiesc la bloc , in timp la fondul de rulment s-a strâns 340 lei , la fondul de reparații s-a strâns 300 lei din care pe lista afișata apare ca s-a ... (vezi toată discuția)
Restituire fond investii asociatie prop Patras Gheorghe Patras Gheorghe In 2014 AG a asociatiei de prop a hotarat construirea acoperisului tip sarpanta. In acest sens s-a contituit un fond de investitii pentru aceasta lucrare prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si scuze de deranj. am si eu o intrebare daca ma puteti ... Mih7777 Mih7777 Buna ziua si scuze de deranj. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Miltumesc. In blocul unde locuiesc cineva a vandut apartamentul fiicei lui in ... (vezi toată discuția)