avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua! Stiu ca stimulentul de insertie se poate lua daca mama se intoarce la serviciu cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani. Daca nu vreau sa ma intorc la vechiul angajator, cum pot sa procedez sa nu pierd stimulentul? Daca imi dau demisia de la vechiul angajator si ma angajez in alta parte, si exista o perioada de pauza, mai pot beneficia de stimulent? Daca se poate, care ar fi pasii de urmat? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Mamadeprofesie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mamadeprofesie , utilizator 10:07, 7 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie ca data de incetare a vechiului c.i.m. = data de incepere a activitatii in baza noului c.i.m.
Multumesc pentru raspuns. Dar daca ma reintorc la vechiul angajator, incep sa primesc stimulentul de insertie, apoi am o pauza de cateva luni in care nu mai sunt angajata si incep munca in alta parte, se reia plata stimulentului sau il pierd?
Se pierde ,din cate stiu .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de inserție creștere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o fetiță de 1 an și 9 luni și mă voi întoarce la serviciu cu minim 60 zile mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de inserție ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcerea la locul de munca din concediu creștere copil Dana.m. Dana.m. Buna seară va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia mea: sunt in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa ma întorc la locul de munca. Copilul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Metallhara Metallhara Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce ... (vezi toată discuția)