avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul indemnizație de crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul indemnizație de crestere copil

Buna ziua.Am beneficiat de 8 salarii compensatorii în oct 2017,iar din noiembrie m-am angajat din nou.Urmează sa nasc în iunie 2018, pentru indemnizația de crestere copil...se iau în calcul si salariile compensatorii,sau cele de la locul actual de munca?Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:35, 7 Ianuarie 2018
Dupa parerea mea, fiind venituri asimilate salariilor, trebuiesc luate in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru ccc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 Buna ziua.am si eu o intrebare.de curand am aflat ca sunt insarcinata.momentan nu lucrez.am fost in ccc care s-a terminat in oct-nov 2017 cand a facut copilu 2 ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)