avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLATA IN RATE LA PROPIETAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLATA IN RATE LA PROPIETAR

BUNA ZIUA.AM SI EU O PROBLEMA .AS VREA SA IAU O MASINA DAR NU AM BANII NECESARI ASA CA AM DECIS DE ACORD CU PROPIETARUL SA FACEM UN CONTRACT DE VINZARE CUMPARARE CU CLAUZA.
DIN CITE STIU TREBUIE SA FII F ATENT LA ASTFEL DE CONTRACTE CU CLAUZA SI AS VREA SA STIU CUM SA PROCEDEZ PENTRU A NU GRESI.
MENTIONEZ CA II DAU PROPIETARULUI UN AVANS DIN SUMA RESPECTIVA IAR DIFERENTA RAMINE SA O PLATESC PE O PERIOADA DE 12 LUNI.
MI-AR TREBUI UN MODEL DE ASTFEL DE CONTRACT .
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ARICIU2009 , utilizator 20:53, 16 Octombrie 2009
Nu trebuie neaparat un model, ci sa mentionati ca ati achitat suma de ca avans iar diferentya de pret in rate lunare respectiv cite... pe luna. Aveti grija sa incheiati actul in doua exemplare si sa fie semnat si de 2 martori eventual
multumesc.as dori sa stiu mai multe aspecte ...de ex necesitatea stipularii in contract a unui cont bancar pentru cazul in care propietarul este de negasit si se trezeste ca nu am platit nici o rata sau multe alte scapari in contract de care ar trebui sa se tina seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vinzare cumparare cu plata in rate ARICIU2009 ARICIU2009 Buna ziua.As dori si eu putin ajutor pentru cumpararea unei masini cu plata in rate la propietar. Saptamana care vine Vreau sa iau o masina in rate cu un ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare cumparare apartament horicav horicav Buna seara. Am facut antecontract pe cumparare apartament cu vanzatorul, am achitat suma de 5 mii euro, iar ca si clauze daca eu ma razgandesc pierd avansul de ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil: rate la propietar... sfaturi veracles.adrian veracles.adrian Salut, De curand am fost sa vizitez un bloc nou de locuinte si am pus ochi pe un apartament. (in pret intra si un loc de parcare) Propietarul ma intreaba ... (vezi toată discuția)