avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca mi-a expirat contractul ,având 3 luni de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca mi-a expirat contractul ,având 3 luni de proba

Cu data de 1.01.2018 imi expirau cele 3 luni de probă, iar in data de 29, m-a chemat superioara mea si m-a pus sa îmi scriu demisia pe motiv ca nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor lor(bine inteles nu m-a pus sa scriu asta in demisie). I-am zis ca am aflat ca sunt in însărcinată ,m-a felicitat si atât. A zis ca ne vedem după data de 6 ian pt a-mi da decizia si celelalte acte. A fost normal cum au procedat ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 7 Ianuarie 2018
Si v-ati scris demisia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Si operat si fara serviciu patile patile lucram sofer la o firma si in luna septembrie am fost operat de hernie inghinala avand concediu medical 43 zile. dupa care am mers la munca si am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Demisie provocata de angajator LC27 LC27 Buna ziua in speranta aflarii unei solutii va scriu problema mea.Am lucrat 4luni in cadrul unei firme din Bucuresti in domeniul alimentatiei publice cu ... (vezi toată discuția)
Are voie sa ma dea afara daca am ramas gravida si in acelasi timp internata in spital? diddy86 diddy86 Buna ziua! am si eu o problema si avocatu cu care eu colaborez nu imi da nici un detaliu legat de proces ....a-am angajat la o firma....am semnat un contract ... (vezi toată discuția)