avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolare termica subsol bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolare termica subsol bloc

de 3 ani furnizorul de caldura a sistat pt ca asociatia n-a platit partile comune, am fost nevoit sa montez centrala, locuind la parter a inceput sa apara infiltratii de la subsol in placa, egrasie, mucegai, am vrut sa izolez dar vecinii ce au boxe subt apartamentul meu, au refuzat sa-mi faciliteze accesul, in urma unei solicitari scrise la presedintele asociatiei, pt reabilitarea termica a subsolului pt ca infiltratiile duc si la scaderea rezistentei blocului, mi-a comunicat ca, subsolul blocului este pt adapostirea locatarilor in caz de razboi si nu este permisa izolarea termica deoarece este pericol de incendiu, iar subsolul nu este parte comuna a blocului, in urma unei sedinte. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: fxpaun , utilizator 17:20, 8 Mai 2022
Buna ziua,
Am UN in apartment la parter foarte friguros. Blocul are la subsol adapost ALA ( l-am gasit intr-o lista cu toate adaposturile din Tara).
Chiar nu exista nici o modalitate legala care sa permita izolarea plafonului de sub apartamente?
Intreb pentru ca oricare alte variante de incalzire luate in calcul nu vor fi eficiente din moment CE caldura se va pierde oricum din cauza podelei neizolate.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termoizolare beci la bloc urgent ... help croc1 croc1 Buna ziua, va solicit consultanta in urmatoare speta: locuiesc la parterul unui bloc si sub toata suprafata apartamentului meu se afla garaje si beciuri ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica danpin69 danpin69 Salut, Doresc sa stiu daca partile laterale ale unui bloc cu doua scari de forma dreptunghiulara, sunt considerate parti comune?(pe aceste laterale nu exista ... (vezi toată discuția)
Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)