avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie tulpinițe marijuana în cantitate mică. Risc ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie tulpinițe marijuana în cantitate mică. Risc să mi se facă dosar penal pentru așa ceva?

Salut. Am fost prins în august 2017 cu o pungă ce conținea 1.15 g tulpinițe de marijuana. Am declarat faptul că le-am luat de la cineva din Constanța și că erau pentru consum propriu, urmând să-mi fac ceai din ele. Zilele trecute am fost chemat la IPJ Galați să dau aceeași declarație, când mi s-a spus că mă așteaptă dosar penal și amendă. Ideea e că am vorbit cu un prieten care știe pe cineva la drept și mi-a spus că nu am motiv să mă îngrijorez, oentru că ce mi-a spus ăla despre dosar și amendă sunt la cacealma ca să mă tragă de limbă. Acum sincer nu știu ce să mai cred. Dacă mă poate lămuri cineva, aș fi recunoscător.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:08, 22 Ianuarie 2018
Apelati la avocat si nu la studenti la drept.
Ei nu stiu practica si daca nu sunt pregătiți foarte bine de avocați încă din facultate le ia câțiva ani dupa facultate ca sa devina avocati competitivi

Aveti dosar penal si situatia dvs. Este de destul de nefericită.
În funcție de cum veti fi apărat veti ieși mai bine sau mai rau în procesul penal.
Cert este că aveti probleme penale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Andrei995 Andrei995 Buna seara, acum aproximativ 24 de ore am fost oprit la un control de rutina, care sa lăsat cu o percheziție și o prelevare de probe biologice... am ieșit ... (vezi toată discuția)