avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deciziile sedintei CEx al AP pot fi contestate in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deciziile sedintei CEx al AP pot fi contestate in justitie?

Intrebarea se refera la situatia in care la sedinta a participat un numar de membri mai mic de 50+1 din nr. total al acestora.
Cel mai recent răspuns: gambette , utilizator 12:36, 9 Ianuarie 2018
Cred ca am fost suficient de clar.Solicit.anularea decizilor CEx intrucat au fost emise fara respectarea legii (la sedinta a participat un numar de membri mai mic de 50+1 din nr. total al acestora).Inteleg din raspunsul dvs.,d-le avocat, ca cererea nu poate fi admisa chiar daca sedinta CEx nu a fost intrunita legal daca deciziile au fost in folosul proprietarilor.
V-am spus ca nu ar avea rost sa contestati o decizie daca este luata in folosul proprietarilor, nu ca nu o puteti contesta.
O puteti contesta daca nu a fost adoptata in conformitate cu prevederile legale, cu prezenta si majoritatea 50%+1 voturilor membrilor CEx.
Ne puteti spune despre ce fel de decizie este vorba?
D-le avocat net, despre ce vorbim ? Art. 30 (2) din L230/2007 nu face nicio distinctie privitoare la natura deciziilor luate in sedinta CEx.Spune doar ca sedinta nu este legal intrunita daca nu se respecta conditia cu "prezenta si majoritatea 50%+1 a voturilor membrilor CEx". Dvs. sustineti ca este indiferenta respectarea acestei prevederi , de vreme ce legea nu prevede expres nicio sanctiune cand deciziile sant in foslosul proprietarilor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un proprietar are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv? breazamoreni breazamoreni Buna seara, Revin cu o intrebare: Un membru al asociatiei de proprietari are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv organziata de ... (vezi toată discuția)
Presedinte papagal58 papagal58 Buna dimineata, Am si eu o nedumerire. Asa ca peste tot , si noi avem problemele noastre in Asociatie. Cum alegem un nou presedinte , daca cei 20% ... (vezi toată discuția)
Constituire fond de rulment silviu1975 silviu1975 Ca si membru in Comitetul Executiv, am propus acestuia sa infiintam un Fond de Rulment. Presedintele si cativa din Membrii (3 din 5) am fost de acord. Unul ... (vezi toată discuția)