Cred ca am fost suficient de clar.Solicit.anularea decizilor CEx intrucat au fost emise fara respectarea legii (la sedinta a participat un numar de membri mai mic de 50+1 din nr. total al acestora).Inteleg din raspunsul dvs.,d-le avocat, ca cererea nu poate fi admisa chiar daca sedinta CEx nu a fost intrunita legal daca deciziile au fost in folosul proprietarilor.
V-am spus ca nu ar avea rost sa contestati o decizie daca este luata in folosul proprietarilor, nu ca nu o puteti contesta.
O puteti contesta daca nu a fost adoptata in conformitate cu prevederile legale, cu prezenta si majoritatea 50%+1 voturilor membrilor CEx.
Ne puteti spune despre ce fel de decizie este vorba?
D-le avocat net, despre ce vorbim ? Art. 30 (2) din L230/2007 nu face nicio distinctie privitoare la natura deciziilor luate in sedinta CEx.Spune doar ca sedinta nu este legal intrunita daca nu se respecta conditia cu "prezenta si majoritatea 50%+1 a voturilor membrilor CEx". Dvs. sustineti ca este indiferenta respectarea acestei prevederi , de vreme ce legea nu prevede expres nicio sanctiune cand deciziile sant in foslosul proprietarilor!!!
Presedinte
papagal58
Buna dimineata,
Am si eu o nedumerire.
Asa ca peste tot , si noi avem problemele noastre in Asociatie.
Cum alegem un nou presedinte , daca cei 20% ... (vezi toată discuția)