avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iubita minoră (17 ani). As putea ieși din țară ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iubita minoră (17 ani). As putea ieși din țară împreună cu ea?

Buna ,ma numesc Ionut am 20 de ani am o iubită de 17ani sunt impreuna cu ea de doi ani am vrea sa ne căsători si sa putem iesii din țară.neam putea căsători si fara acordul părinților și sa o iau cu mine ?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 8 Ianuarie 2018
Pt casatorie aveti nevoie de un motiv temeinic ( pt care nu mai puteti rabda pana la 18 ani, varsta legala pt casatorie si de acordul parintilor. Daca va casatoriti , nu mai are nevoie de acordul parintilor pt a iesi din tara, ca acum, daca nu sunteti casatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii te poti casatori la 16 ani? mmarii mmarii am 15 ani si un prieten de 18..as vrea sa stiu daca la 16ani pot pleca de.acasa fara ca parintii mei sa poata sa faca ceva..si ce consecinte ar fii pentru ... (vezi toată discuția)
Căsătoria între un minor și un major Becherițu Lavinia Becherițu Lavinia Aș dori să vă pun și eu câteva întrebări. Eu am aproape 17 ani și iubitul meu a făcut 20. El sa băgat la un loc de muncă și după ceva timp ma ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu prietena mea Aurasadi42@gmail Aurasadi42@gmail Buna seara sunt un băiat de 20 de ani fac 21 de ani am o iubita/prietena cu varsta de 16 ani ea vrea sa se mute la mine există vrun termen legal mentionez ... (vezi toată discuția)