avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Azil politic Canada - discriminare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Azil politic Canada - discriminare

Ma numesc alexandru si momentan ma aflu in canada toronto mentionez faptul ca sunt de etnie roma si am fost discriminat in tara mea (romania) deoarece nu am fost introdus in sistemul pentru invatamamnt iar sistemul din romania nu ne ofera locuri de munca pt romi si nici invatamnt necesar si marginalizati politic pot beneficia de azil politic in canada
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:18, 29 Septembrie 2018
Poate, daca aveti o poveste credibila si anumite detalii pot fi confirmate in mod obiectiv, veti primi azil politic. Atat ca nu sunt obligati canadienii sa va creada, ei vor analiza ce spuneti si daca va contraziceti sau aveti hiate in povestea respectiva va vor expulza inapoi in Romania.

Povestea trebuie sa demonstreze ca au avut loc persecutii rasiale impotriva dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținerea documenteleor in canada !! ajutor !! GRoxana GRoxana Buna ziua , Am intrat ca refugiat in Canada împreuna cu soția și fiica mea in data de 17 .01.2019 , actele (pașaportul , buletinul ) ne au fost oprite de ... (vezi toată discuția)
Azil politic canada Catalin PMM Catalin PMM Salut ma numesc Catalin si doresc sa cer azil politic in Canada ma aflu aici Deja , Mentionez ca am foarte multe motive sa nu revin in tara ( Romania) Am 20 de ... (vezi toată discuția)
Azil politic canada ANAVANESA1983 ANAVANESA1983 Buna ziua...am si eu o familie de etnie roma care vrea sa plece in Canada vor sa isi lase rezidenta aici in Spania si sa plece in Canada in cautare de azil ... (vezi toată discuția)