avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Azil politic Canada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Azil politic Canada

Buna ziua...am si eu o familie de etnie roma care vrea sa plece in Canada vor sa isi lase rezidenta aici in Spania si sa plece in Canada in cautare de azil politic ce este adevarat ca aici nu le dau ajutor social si nici un sprijin si de aceea vor sa plece ...niste prieteni de ai lor au plecat in ianuarie si au ajuns au spus ca in 2h le au dat 1000 de persona si rezidenta pt.2 ani....si prieteni mei sunt pregatiti sa plece !!! Uni pleaca la cersit precum vad eu alti pleaca pt un trai mai bun si pt un viitor pt copii....este adevarat ca se dau ajutoarele atat de mari daca au copii ca se dau 1000 de dolari pe luna ajutor???este adevarat ca cersitu nu este interzis ??eu le spun sa nu plece pt ca mi se pare foarte simplu prea de tot ?? Deci mi se pare totu prea simplu sa fie adevarat ca pt azil politic sa fie totu atat de simplu si rapid precum spune lumea de acolo !!!astept raspuns ...multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
ANAVANESA1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:39, 7 Februarie 2018
Azil politic? De ce? Sunt persecutati in Spania? Daca au cetatenia romana se pot refugia in Romania sau alta tara din UE. Azilul politic se acorda doar celor persecutati din motive politice, rasiale, religioase, de orientare sexuala, etc., care nu pot scapa altfel de persecutie. Azil economic nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil politic canada - discriminare Jaravles Jaravles Ma numesc alexandru si momentan ma aflu in canada toronto mentionez faptul ca sunt de etnie roma si am fost discriminat in tara mea (romania) deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Reținerea documenteleor in canada !! ajutor !! GRoxana GRoxana Buna ziua , Am intrat ca refugiat in Canada împreuna cu soția și fiica mea in data de 17 .01.2019 , actele (pașaportul , buletinul ) ne au fost oprite de ... (vezi toată discuția)
Azil politic canada Catalin PMM Catalin PMM Salut ma numesc Catalin si doresc sa cer azil politic in Canada ma aflu aici Deja , Mentionez ca am foarte multe motive sa nu revin in tara ( Romania) Am 20 de ... (vezi toată discuția)