avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Bună ziua,lucrez într-un spital de stat de 22 de ani,noua d-na manager ne cere planificarea pt comcedii de odihna pe tot anul (nimic ieșit din comun)dar acum cere să dăm și data exacta de când se intra in concediu (pt tot anul)Este legal ceea ce cere? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 8 Ianuarie 2018
Da, este corect asa ceva.

Programarea unui CO inseamana, durata acestuia , precum data de intrare si de terminarea a lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna alex8001 alex8001 Lucrez ca medic rezident pe un modul de medicina interna. Am un spital judetean care este spitalul platitor. Este primul meu an. Nu mi-am luat concediu in ... (vezi toată discuția)
Concediu refuzat Arisandy Arisandy Lucrez intr-un cabinet medical unde suntem doar 2 persoane si din aceasta cauza ne luam concediu de odihna in functie de posibilitati. Am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Cerere co refuzata ida_curly ida_curly buna seara! va implor sa ma ajutati! sunt angajata de 6luni intr-o institutie de stat. dupa angajare mi-am planificat co in luna august mi-am cumparat un ... (vezi toată discuția)