avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcerea la munca dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcerea la munca dupa concediu crestere copil

Buna ziua! Firma la care lucrez are sediul in Bucuresti insa eu lucrez la punctul de lucru unde am domiciuliu. Aici isi incheie contractul in luna martie urmand sa bage tot personalul in somaj pana la urmatoarea licitatie care nu se stie cand va avea loc. Concediul de crestere copil de 2 ani se termina la 5 iulie insa eu vroiam sa ma intorc cu 2 luni mai devreme pt a beneficia de acei bani in plus la salariu. Unde ma intorc daca firma baga tot personalul in somaj?
Cel mai recent răspuns: Andreea Bianca , utilizator 12:14, 29 Ianuarie 2018
Buna ziua! Intre timp situatia s a mai schimbat si am o intrebare pt dvs. In timpul concediului de crestere copil am gasit o oferta de munca la o alta societate. Daca particip la examen si sunt admisa pot sa incep munca? Cum ar trebui sa procedez. Legal am voie? Intai presupun ca trebuie sa anunt sa nu mai primesc indemnizatia chiar daca nu s au facut 2 ani si totodata angajatorul de demisia mea. Astept confirmarea sau infirmarea dvs. Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Depinde de durata somajului, de data nasterii copilului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca din concediu crestere copil Andreea Bianca Andreea Bianca Buna ziua! Firma la care sunt angajata isi incheie contractul la punctul de lucru si ma chemat sa mi dea un preaviz prin care ma anunta de concedierea ... (vezi toată discuția)
Cic NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie moni89 moni89 Buna dimineata, am si eu nevoie de cateva lamuriri va rog. Sunt in concediu crestere copil, va trebui sa imi reiau activitatea in luna iulie a.c pentru a ... (vezi toată discuția)