avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident munca

Domnul avocat sotul meu lucra pe tir la o firma din resita din 3.11.2017 si pe 24.11.2017 in timp ce era la incarcare s-a urcat sa trega prelata la tir si a alunecat...a fost chemata ambulanta la firma din franta si i-au pus diagnosticul de luxatie rotula.l-au tinut 3 zile in spital in franta si i-au pus un fixator extern iar knd i-au facut externarea ai zis k o sa ne vina acs pe adresa lui factura de 3000€.mentionez k nu a ajuns factura la noi...si el nu a avut asigurare internationala si nici firma nu ai facuse..cine trebuie sa plateasca asigurarea knd o sa ajunga???si inca ceva..de atunci pana in prezent nu am primit niciun ban pe medical si la o sapt dp ce a ajuns in tara ..angajatorul a venit la noi si i-a semnat fisa postului.atunci au promis k o sa ai dea 500€sa il ajute cu operatiile care o sa urmeze...dk ai dam in judecata avem sansa sa castigam??am inteles k o sa ne coste ceva bani si avocatul...precizez ca am mers la bucuresti la spitalul colentina unde i-au dat jos fixatorul extern si i-au pus o orteza si in functie de rmn urmeaza iar o operatie sau doua de ligamente dp ce se recupereaza muschiul la 2-3 luni...deci un an de zile nu poate munci..putem sa cerem si daune??
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Antonia20, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:42, 8 Ianuarie 2018
Actele necesare completarii dosarului de cercetare a AM (inclusiv factura de la spital) sunt in sarcina angajatorului sa le depuna la dosar in original si traduse in limba romana.
Documentele care certifica instruirea nu se semneaza in avans, numai dupa ce se efecueaza instruirea.
Nu mai dati clik pe "citeaza" ci pe "raspunde" daca aveti ceva de comentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca erika39 erika39 buna, am avut un accident de munca, acum o luna, trauma este mare la coloana, si as vrea sa stiu ce pot face legal? ce drepturi am? (vezi toată discuția)
Accident in timpul programului Antonia20 Antonia20 Sotul meu este sofer de tir la o firma din resita din data de 3.11.2017.in franta in timp ce era la incarcare s-a urcat sa desfaca prelata tir-ului si s-a ... (vezi toată discuția)