avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenire suplimentar pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenire suplimentar pierdut

Un certificat de mostenire a fost suplimentat prin notariat in 2004. Mama mea (actualmente decedata), unul dintre mostenitori, nu mai are certificatul suplimentar. Cum pot obtine eu un duplicat al certificatului suplimentar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ro2007 , utilizator 20:39, 8 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați o copie legalizată de la notariatul care l-a eliberat sau de la Camera Notarilor Publici
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat suplimentar de mostenitor gigelas gigelas Buna ziua, In 1969,printr-o sentinta definitiva si irevocabila,mamei i s-a atribuit un teren. In 1991,mama a decedat. La dezbaterea succesiunii,pe ... (vezi toată discuția)
Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor impreuna ... zcristi2000 zcristi2000 Buna ziua, Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor al mamei mele (decedata), impreuna cu actele proprietatii ptr. care s-a facut CM-ul, sunt ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor marusca marusca In 1993 s-a facut succesiunea dupa tata si am primit certificatul de mostenitor.Din pacate nici eu sau fratii mei nu mai avem originalul.Am mers la camera ... (vezi toată discuția)