avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... S.R.L. cod CAEN 7411
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

S.R.L. cod CAEN 7411

Am înfiinţat o SC care printre obiectele de activitate secundare are introdus şi împricinatul cod 7411, atât de mult discutat şi controversat.
Firma a fost înregistrată în 2005 la ORC Mª, ob. principal de activitate "comerţ", iar actualmente se doreşte deschiderea unui pct. de lucru pe acest cod 7411.
În Statut (Actul constitutiv) există codul de mai sus, în Certificatul constatator eliberat ulterior idem.
În momentul depunerii actelor pt. deschidere pct. lucru dosarul s-a preluat cu referat din partea oficiantului ORC.
Ce se poate întâmpla la şedinţa de judecată? Admitere sau respingere? De ce? Aştept păreri argumentate. Dacă ştiţi situaţii similare, sunt f.f. curios. Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: alx , utilizator 16:35, 16 Februarie 2006
In mod normal trebuie sa te duci si tu sa explici judecatorului nelamuririle ce pot aparea.
Oricum, codul despre care faci vorbire am inteles ca trebuie sa fie cod unic, activitate principala.
activitatea 7411 Activitati juridice este activitate unica si trebuie sa faci dovada ca unul din asociati este consilier juridic sau avocat. dar sunt curioasa sa stiu ce anume a scris referentul in referatul dosarului.
www.onrc.ro....vezi lista activitatilor interzise...mai mult SRL capital social 25.000. euro, daca ai asociat av.Mai e indiscutie si Legea 51/1995 cu modificari.
:D
dar cine a vorbit de SRL?
Problema cu 7411 este urmatăoarea: când e vorba de a beneficia de drepturi, Statutul consilierului juridic nu este de aplicat, toată "lumea avocăţeasă" - şi nu numai - îl ia în derâdere, însă dacă e vorba totuşi de a uza de acest cod în cazul unei SC obiectul de activitate trebuie să fie unic. DE CE????? De ce nu ne mai uităm puţin şi peste prevederile celorlalte ţări ale UE?

Alte discuții în legătură

Se poate sau nu sa inf. soc . pe codul caen 7411? anonim anonim salut, deoarece nu stiu la ora asta ce sa cred, fiindca o parte zice da si una nu, as vrea sa stiu daca se poate. in cazul ca, da, imi puteti zice din ce ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7411 Aceasta clasa include: - reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)