avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită instiintare de la primarie pentru daramarea garajelor
Discuție deschisă în Executare silită

instiintare de la primarie pentru daramarea garajelor

Salut am primit instiintare de la primarie ca in timp de 20 de zile trebuie sa imi daram garajul pe cheltuielile mele,eu sunt de acord am citit contractul,dar nu am timp suficient pentru asta ,garajul meu este facut din beton si ma costa foarte mult sa il daram si sa il car,ce mi se poate intampla daca nu respec termenul dat de primarie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:33, 8 Ianuarie 2018
Nu sunteti singur in aceasta situatie
Pentru eliberare teren,primaria detine prestator de servicii care executa dezafectarea constructiilor
Urmeaza sa vi se impuna la plata contravaloare dezafectare garaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daramare garaj de catre primarie bgd9007 bgd9007 Buna seara! Am fost notificat recent de catre primarie printr-un termen de 20 de zile in care sa-mi daram garajul construit pe teren public, legal. Mentionez ... (vezi toată discuția)
drept de proprietate-buna ziua, stimate domn/doamna, detin o boxa- garaj langa blocul ... Adriana Tudor Adriana Tudor Buna ziua, Stimate domn/doamna, detin o boxa- garaj langa blocul in care am locuit. Boxa-garaj a fost cumparata de la societatea la care am lucrat, o data cu ... (vezi toată discuția)
Demolare garaj cu autorizatie de constructie provizorie Dnpascu Dnpascu Buna ziua. Primararul unui oras in conformitate cu un plan, se pare neprezentat si neaprobat de consiliul local in sedinta consiliului, a trimis instiintari ... (vezi toată discuția)