avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Pasaport romanesc minor
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Pasaport romanesc minor

Buna ziua.locuiesc in Italia cu baiatul meu care are 10 ani. Are pasaport romanesc scazut si as vrea sa il renovez in Italia la consulatul roman. Buletinul meu romanesc este expirat dar am inca pasaport valabil.Pot sa reinoiesc pasaportul baiatului presentand ca act valabil pasaportul meu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:33, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Adresati-va ambasadei pentru schimbarea cartii de identitate expirate, apoi cereti eliberarea pasaportului pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Divort mbrunette mbrunette as vrea sa stiu daca se poate ca cineva din familia mea poate sa scoata de la tribunal sentinta de divort....pt ca eu din probleme de sanatate nu pot sa merg ... (vezi toată discuția)