avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordinul de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordinul de compensare

Buna ziua si bine v-am gasit!
Am cautat cate ceva pe internet despre ordinele de compensare , si in mare parte m-am lamurit cum sta treaba , dar am o problema si anume : stiu ca sunt 2 exemplare la ordinul de compensare , unul albastru si unul rosu, care exemplar ramane la initiator(emitent) si care v-a merge spre destinatar?
Va multumesc pentru un eventual raspuns , sa aveti o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Julieta , utilizator 10:07, 15 Octombrie 2009
ca la facturi : albastru pleaca, rosu ramine
Magda Staicu a scris:

ca la facturi : albastru pleaca, rosu ramine

Multumesc frumos pentru raspuns , o zi minunata va doresc!=D>
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
Julieta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea datoriilor restante prin ordine de compensare tetcu tetcu Pentru stingerea datoriilor intre persoane juridice folosind Ordine de Compensare ,asi intrbeba doua probleme:1) Care este suma maxima ce se poate compensa? ... (vezi toată discuția)
Proces verbal compensare anita10 anita10 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la modalitatea de compensare a datoriilor intre doua societati. Eu asa stiam ca facturile mai mici de 10000 lei se pot ... (vezi toată discuția)
Ordin de compensare mihaela1982 mihaela1982 Am o factura de 100.000 euro. Pot initia ordin de compensare pentru aceasta factura? Se poate face ordin de compensare in euro? Care este suma maxima care se ... (vezi toată discuția)