avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MENTIUNI in Cazier dupa terminarea perioadei de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MENTIUNI in Cazier dupa terminarea perioadei de supraveghere

Buna,

Pe data de 17 noiembrie 2017 s-a incheiat perioada de supraveghere, dar am incercat sa scot cazierul si are mentiuni. Din cate am inteles se face reabilitarea automat dupa acesti 2 ani. Nu stiu daca mai trebuie sa astept cateva luni sau trebuie sa fac o cerere catre judecatorie in acest sens. Daca trebuie facuta o cere cum se numeste si unde trebuie depus orasul de dominiciuliu sau judecatorie unde a fost data sentinta (alt judet ).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndrasM , utilizator 20:17, 11 Ianuarie 2018
AndrasM a scris:

Buna,

Pe data de 17 noiembrie 2017 s-a incheiat perioada de supraveghere, dar am incercat sa scot cazierul si are mentiuni. Din cate am inteles se face reabilitarea automat dupa acesti 2 ani. Nu stiu daca mai trebuie sa astept cateva luni sau trebuie sa fac o cerere catre judecatorie in acest sens. Daca trebuie facuta o cere cum se numeste si unde trebuie depus orasul de dominiciuliu sau judecatorie unde a fost data sentinta (alt judet ).

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier perioada de supraveghere AndrasM AndrasM Buna seara, In data de 17 noiembrie 2015 am fost condamnat pentru condus baut:justcuz: la 1an si 2 luni#-o de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Se face reabilitarea automat dupa perioada de supraveghere ? AndrasM AndrasM pe 17.11.2018 s-a incheiat perioada de supraveghere , in cazier inca mai am mentiuni desi am inteles ca se face reabilitarea automat dupa aceasta perioada. Va ... (vezi toată discuția)
Amenda penala - reabilitare Voiculescu Marius Voiculescu Marius un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)