avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract cu telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract cu telekom

Buna ziua,

telekom mi-a facturat nejustificat o suma in plus. Am facut mai multe sesizari nu am primit nici un raspuns (cea mai veche este de vreo 6 luni). Eu nu am platit suma facturata eronat dar am platit diferenta de plata si totusi mi-au restrictionat apelurile. Ce trebuie sa fac sa inchei contractul fara sa platesc penalizari deoarece eu consider ca ei sunt in culpa, tinand cont ca abia l-am prelungit pe 2 ani? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Cristidomni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristidomni , utilizator 14:27, 9 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa anulez un contract cu furnizor telekom mobile romania cgog cgog Buna, Corectie la titlu: Cum sa anulez un contract (nu sa-l inchei) As dori sa stiu ce lege ma ajuta sa anulez contractul cu Telekom Mobile care normal ... (vezi toată discuția)
Bună seara vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră ... mpaul1952 mpaul1952 Bună seara Vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră la următoarea speță: A. Telekom mi-a calculat abuziv și eronat facturile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)