avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificat de calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificat de calificare

certificatele de absolvire acreditate de ministerul muncii, nu ar trebui prin lege sa contina OBLIGATORIU si un supliment descriptiv al competentelor dobandite ?
Formatorul acreditat nu este obligat la momentul eliberarii certificatului deabsolvire al unui curs, sa elibereze macar o adeverinta care sa ateste competentele dobandite, materiile studiate, etc ?
am platit 500 de euro pe o diploma de tatuator , si imi spun de la secretariat ca nu exista supliment descriptiv pt aceasta calificare === adica eu cum demonstrez ceea ce am invatat?
Care imi sunt drepturile si ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 9 Ianuarie 2018
Potrivit art.44 alin.5 din OG 129/2000, certificatele de calificare profesională sau de absolvire se eliberează însoțite de o anexă în care se precizează competențele profesionale dobândite.

Puteti depune o sesizare la Ministerului Muncii sau/și la Ministerul Educației Naționale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Pentru a putea fi pfa -inspector hr, trebuie neaparat cursul de calificare de 1080 ore?unul de perfectionare nu este de ajuns? leo2000ro leo2000ro Am revenit cu o intrebare.Mi s-a spus ca pentru a deveni PFA (inspector HR) trebuie sa fac neaparat un [b]curs de calificare[/b] cu durata de 1080 ore.Eu detin ... (vezi toată discuția)