avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cabinet dentar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cabinet dentar

Buna seara! Viitorul meu sot este stomatolog. Acesta are un spatiu pe numele lui si va gira la banca cu el pentru a-si cumpara toata aparatura medicala. Intrebarea mea este: dupa casatorie, cand va plati ratele, se considera ca acea aparatura este si a mea avand in vedere ca cea mai mare parte din rate se platesc in timpul casatoriei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 10 Ianuarie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred.. pt ca aparatura nu o cumpara pe persoana fizica si o plateste din banii societatii. Banuiesc ca nu veti fi coplatitor..
Oricum, nu se considera si a dvs ca isi desfasoara activitatea cu ea, dar ati fi avut un drept de creanta daca ati fi contribuit la plata ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa luminita45 luminita45 Buna ziua!!! Doresc sa imi achizitionez o locuinta prin programul prima casa, mama mea fiind coplatitor dar nu si coproprietar.Eu nu sunt casatorita ... (vezi toată discuția)
Ipoteca si partaj TOASCA79 TOASCA79 speta: sotul achizitioneaza apartament inainte de casatorie cu ipoteca pe 30 ani, impreuna cu parintii care sunt coplatitori. se casatoreste, ratele fiind ... (vezi toată discuția)
Partaj catalina.p catalina.p Ea a achizitionat 1)un autoturism in valoare de 36000 ron- prin credit bancar pe 7 ani-cu 8-9 luni inainte de incheierea casatoriei , dar cu 2 luni inainte ... (vezi toată discuția)