avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare avans sala nunta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare avans sala nunta

Buna seara. Am nevoie de ajutor, mi-am inchiriat o sala de nunta in decembrie 2016, iar eu nunta o am pe 30 iunie 2018. La aceasta sala am dat un avans de 2000 lei. Cu sase luni inainte de nunta eu mi-am schimbat sala deoarece prima pe care o luasem era prea mica. Acuma eu vreau sa imi recuperez avansul de la prima sala,Exista vreo clauza care ma poate ajuta in acest sens? Precizez ca eu in contract am scris ca " pt incetarea contractului se va face in scris o cerere cu cel putin 60 zile inainte de eveniment si va atrage pierderea de catre beneficiar a avansului platit conform art. 6 din contract" (doar ca eu art. 6nu il am).
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:29, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
pt ca nu mi-am dat seama ca nu e art 6
Aveti dovada ca ati platit avansul? Daca exista clauza in contract ca puteti denunta unilateral, atunci ar trebui sa fie suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract sala nunta iulian_simplu iulian_simplu Buna ziua. As dori sa stiu cum pot sa procedez in urmatoarea situatie: am incheiat un contract pt o sala de nunta care va avea loc in luna semptembrie ... (vezi toată discuția)
Incetare contract prestari servicii Korinnna Korinnna Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: In iunie 2018 am incheiat un contract de prestari servicii pentru a ne organiza nunta in 2019,pentru inchirierea ... (vezi toată discuția)
Contract nunta fără drepturi pentru client manucrisro manucrisro Buna ziua. Sunt in situatia in care am semnat un contract pentru gazduirea nuntii cu o unitate hoteliera, iar conform contractului am platit un avans de 2000 ... (vezi toată discuția)