avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces verbal de constatare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces verbal de constatare

Locuiesc intr-un sat de vacanta la munte. In zona casei pe care o detin, ca si in intreaga statiune, exista o multime de caini comunitari. Unul din acesti caini a zgariat masina unui turist. Acesta a chemat politia si m-a reclamat pentru faptul ca a vazut acest caine in apropierea casei mele. Desi cainele nu-mi apartine, lucru pe care l-am declarat politiei, mi s-a a intocmit proces verbal de contraventie conform art 2, pct 17 din legea 61/1991 si mi s-a stabilit o amenda de 300 lei. Am refuzat sa semnez procesul verbal, dar l-am primit prin posta.
Va rog sa ma ajutati sa intocmesc plangere impotriva procesului verbal .
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
iulia pastrama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:46, 9 Ianuarie 2018
Buna seara,
Contestati PV si demonstrati ca acel caine nu va apartine1
Este caine liber. Nu e inregistrat de mine, nu are cip de identificare, nu sta tot timpul in zona casei mele, Ca si ceilalti vecini,Ii dau resturi de mancare atat lui cat si altor caini comunitari.
Cum pot sa demonstrez ca nu e al meu?
Cum poate demonstra politia ca e al meu si am lasat in libertate (art2, pct 17 mentionat in pv) un caine liber?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pai asta si spun, chemati 2 martori care sa arate asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni pentru hranirea cainilor comunitari iulia pastrama iulia pastrama Locuiesc intr-un sat de vacanta, la munte. In zona sunt foarte multi caini fara stapan care se aciueaza pe langa cabanele unde mai primesc resturi de mancare ... (vezi toată discuția)
Muscatura caine vagabond mikas mikas Am fost muscata de un caine vagabond intr-o statiune de pe litoralul romanesc, mai exact pe faleza, in fatza unui restaurant. Pe cine trag la raspundere legal ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare ilegala primita de la politia comunitara stepetrache stepetrache Buna seara ! Rog ajutor in urmatoarea problema. Am cumparat acum 5 ani o masina dar care i-am facut-o cadou tatalui meu. Ca sa nu stric surpriza actele ... (vezi toată discuția)