avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe castigul din investitii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe castigul din investitii

in 2017, am rascumparat unitati de fond de la o banca.
am inteles ca trebuie mers la ANAF si completat formularul 200.
Intrebarea este : mai platesc CAS si CASS pe cistig ?
in Codul fiscal se mentioneaza ca se plateste, doar daca cistigul este mai mare de 5 ori salariul mediu brut.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MARLENUTA , utilizator 14:22, 10 Ianuarie 2018
Da, va vor instiinta acasa in a doua parte a anului, dupa ce veti depune d200, daca e cazul, termenul si valoarea de plata.
multumesc pt.raspuns. ma iertati ca intreb : ce inseamna ''daca e cazul''?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
MARLENUTA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe dobanda paiudaniela paiudaniela Am depus declaratie la ANAF in luna februarie, cu actiunile rascumparate de la banca in 2017.. INTREBARI: 1. mai trebuie sa depun declaratia unica? 2.pentru ... (vezi toată discuția)
Dec 200 depun in mai Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Este vorba de o PFA in sistem real.Dupa cate stiu dec 200 pot depune pana la sfarsitul luni mai. In acest caz cei de la finante sau eu cum o sa ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)