avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

1-Concediul medical se considera ca fiind vechime-n campul muncii, asadar se contabilizeaza in raport cu viitoarea pensie, normala, de stat?;
2-Daca iau 1800 net, remuneratie, intr-o calitate de angajat, in cel mai rau caz cat iau net, raportat la timpul petrecut in concediu medical, presupunand ca am concediu medical exact o luna?;
3-Am un CIM pe perioada nedeterminata, dar ma aflu inca in acel rastimp de maxim 90 de zile lucratoare-perioada de proba: in acest context, beneficiez de concediu medical ( in conditia in care, dpdv legal-la nivel de "hartagoraia" specifica Romaniei, ma acopar )?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 10 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Concediu medical este considerat stagiu de cotizare asimilat pentru pensie.

2. Ce cod a avut concediul medical ?

3. Pe durata perioadei de proba beneficiati de toate drepturile prevazute in legislatie in calitate de salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil annamarria19 annamarria19 sunt angajata de 5 ani la firma la care lucrez cu norma intreaga salar brut 1800 ron , net in mana 1345. la data de 15 oct deoarece aveam probleme cu sarcina ... (vezi toată discuția)
Perioada proba loc de munca Lavinia200 Lavinia200 Buna ziua, In calculul perioadei de proba din cadrul unui CIM pe perioada nedeterminată, se iau sau nu in calcul zilele libere legale sau zilele de ... (vezi toată discuția)
Perioadele de concediu medical se scad din stagiul realizat? sandu.53 sandu.53 as avea o intreabare - concediile medicale avute de-a lungul perioadei de munca,se scad din vechime in munca necesara pensionarii? (vezi toată discuția)